Stap voor stap bewustere keuzes maken met OKay Compact

Snel, goedkoop en makkelijk boodschappen doen in je buurt, daar staat OKay Compact voor. Maar we doen ook graag iets meer. Zo helpen we je bijvoorbeeld om duurzamer te leven. Stap voor stap. We inspireren je om bewustere keuzes te maken in je eten, voor het milieu, en om tegelijk een steentje bij te dragen aan de samenleving.

Hoe doen we dat?

Door je een ruim en kwalitatief aanbod aan verse producten en “easy” maaltijdoplossingen voor te stellen. Maar ook door je helder te informeren over onze producten.

Door te investeren in lage-energiewinkels en ons actief in te zetten om voedselverspilling te voorkomen. En omdat jij handig dichtbij boodschappen doet, bespaar je niet alleen tijd, maar vermijd je ook onnodige verplaatsingen. Zo beperken we allemaal samen onze impact op het leefmilieu.

Als buurtsupermarkt ondersteunen we ook lokale initiatieven en verenigingen en stimuleren we de ontwikkeling van onze medewerkers, want ook zij zijn deel van onze buurt!

Stap voor stap bewustere keuzes maken, dat kan snel, goedkoop en makkelijk in je buurt!

stap-voor-stap

Duurzaam kiezen wordt makkelijker

Wat als je door jouw doordeweekse keuzes kan zorgen voor een goede gezondheid, voor een respectvolle samenleving, voor beter dierenwelzijn of een schoner milieu? Met vier iconen willen we je het makkelijker maken.

Klik op elk icoontje en ontdek waar het voor staat.

Elke stap telt

Alles kan altijd beter. En nieuwe inzichten komen er iedere dag bij. Daarom telt elke kleine stap in de goeie richting.
Zo gaan we samen vooruit. Stap voor stap.

Contact

Buurtwinkels OKay nv
Victor Demesmaekerstraat 167
1500 Halle

KBO 0464.994.145
BTW-BE-0464.994.145
contact.okaycompact@colruytgroup.com

02 361 67 74 elke dag bereikbaar
maandag t.e.m. zaterdag:
7 tot 20 uur (vrijdag tot 21 uur)
zondag: 10 tot 20 uur

Volg ons op social media